ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ και ΒΙΒΛΙΑ




Βιβλίο Φυσικής Αγωγής Γ-Δ τάξης
Υλικά για το σύγχρονο (webex) μάθημα της Φυσικής Αγωγής.
14 Απριλίου 2020
 Ο περιορισμός των μετακινήσεων, δημιουργεί δυσκολίες στην εξεύρεση υλικών. Γι αυτό έαν δεν καταφέρετε να βρείτε τα παρακάτω υλικά, δεν πειράζει. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος θα βρούμε εναλλακτικές.


... 2 μπαλόνια
... 2 μπάλες
... 4 μικρά μπαλάκια. Αν είναι δυνατόν 2 πιγκ-πογκ και 2 τένις
... 12 χαρτόμπαλες, που θα φτιάξετε, σαν αυτές που φτιάξαμε στο σχολείο. Δύο χρωμάτων 6 και 6
... Μαζέψτε εσωτερικά ρολά από χαρτιά υγείας και κουζίνας. 12 από κάθε είδος. Αν θέλετε τα χρωματίζετε
... Ένα κουτί από παπούτσια (χωρίς καπάκι) ή μια λεκανίτσα ή ένα καλάθι
... Δύο μπαλόνια φουσκωμένα
... Με χαρτοταινία ή κάτι άλλο σχεδιάζουμε στο πάτωμα μια "σκάλα" με 6 τετράγωνα, το κάθε ένα διαστάσεων 40x40cm. Μετά από παρατήρηση γονέα σχετικά με το διαθέσιμο χώρο που έχουν τα παιδιά σας ενημερώνω ότι: Τα τετράγωνα μπορεί να είναι μικρότερα, αλλά καλό είναι όχι μικρότερα από 30x30 και μπορεί να είναι όσα χωράνε. Το μάθημα μπορεί να γίνει ακόμα και με μία γραμμή. Θα το προσαρμόζουμε ανάλογα με το χώρο των παιδιών.


Σχόλια

  1. Πολύ ωραίο το βιντεάκι !!! Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση .Στην πλατφωρμα eclass πιο είναι το συνθετικό του μαθήματος όχι για το ζέσταμα της Γ τάξης για ένα άλλο που λέγετε Φυσική αγωγή ρυθμός και χορός Γ και Δ τάξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα! Μάλλον εννοεί το συνθηματικό που είχαν τα περισσότερα μαθήματά σας, αν και νομίζω τα "ξεκλειδώσατε" τελικά. Να πω κάτι άλλο, το 6χ40 δύσκολα θα χωρέσει στο δωμάτιο των παιδιών, πόσος χώρο πιστεύετε χρειάζονται; επίσης πώς θα ενημερωθούμε για τις μέρες και ώρες του μαθήματος; Θα βγει ωρολόγιο πρόγραμμα ανά τάξη; Σας ευχαριστώ. Αλίκη Ανίτση, γονέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ. Όλα τα μαθήματά μου θα είναι "ανοικτά". Τα τετράγωνα μπορεί να είναι μικρότερα, αλλά καλό είναι όχι μικρότερα από 30x30 και μπορεί να είναι όσα χωράνε, το μάθημα μπορεί να γίνει ακόμα και με μία γραμμή. Θα το προσαρμόζουμε ανάλογα με το χώρο των παιδιών.
      Για το πρόγραμμα των μαθημάτων θα ενημερωθείτε από τη Διευθύντρια ή τη δασκάλα της τάξης.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παιχνίδια - #MenoumeSpiti

Γυμναζόμαστε και χορεύουμε στο σπίτι (Β μέρος)