Μάθημα: Ρυθμός και Χορός #menoumespiti

Κλίκ πάνω στο σύνδεσμο:

Αγαπημένα μου παιδιά, περιμένοντας να βρεθούμε ξανά μαζί, δημιουργήσαμε μάθημα χορογραφώντας το όμορφο τραγούδι του Λουκιανού Κηλαηδόνη, με το επίκαιρο μήνυμα.

Ευχαριστούμε την Αλίκη και την Αθανασία για τη συμμετοχή τους και τη μητέρα τους Αθηνά η οποία είναι πάντα παρούσα σε ότι χρειάζεται.
Λόγω πνευματικών δικαιωμάτων υπάρχει σίγαση στα τμήματα του video που υπάρχει το τραγούδι. Μπορείτε να βάλετε τη μουσική από το σύνδεσμο: Θα κάτσω σπίτι 2020 - Official Music Video και να χορέψετε.
Τραγούδι: “ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΣΠΙΤΙ 2020”. To sinlge κυκλοφορεί ύστερα από πρωτοβουλία της “Walnut Entertainment, Greece” και την ευγενική συναίνεση της οικογένειας Κηλαϊδόνη. Το single δημιουργήθηκε με την αφιλοκερδή συμμετοχή των καλλιτεχνών:
Βιολέτα Ίκαρη, Τζώρτζια Κεφαλά, Μαρία Κηλαηδόνη, Χρήστου Μάστορα, Πάνου Μουζουράκη, Δημήτρη Μπάση, Μίλτου Πασχαλάκη, Νίκου Πασχαλίδη, Νίκου Πορτοκάλογλου, Μαρίζα Ρίζου Και την ευγενική παραχώρηση από τη MINOS-EMI Α.Ε. της φωνής του Λουκιανού Κηλαηδόνη. Μετά το τέλος του μαθήματος έχουμε προσθέσει μερικά στιγμιότυπα από την προετοιμασία.

Σχόλια

  1. Κυρία Φάλλυ αύριο θα μπούμε στο webex μαζί σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ! Μου έχετε λείψει πάρα πολύ! Έχει σταλεί σήμερα mail με διορθωμένη τη διεύθυνση του webex μου. Προσοχή, να χρησιμοποιήσετε το σωστό. Σας περιμένω! Καλό βράδυ!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παιχνίδια - #MenoumeSpiti

Γυμναζόμαστε και χορεύουμε στο σπίτι (Β μέρος)